top of page
Mosasaurusfilm banner 2022.jpg

A Storytelling Company

Werkwijze

Intake & research

In de beginfase verdiepen we ons in de doelstelling van de te vervaardigen productie. Wij beluisteren uw wensen en kijken welke rol video content speelt of gaat spelen in uw marketing- en/of communicatiestrategie.

Pre-productie

Voorbereiding

Wij maken een vertaalslag van uw wensen naar een creatief concept dat na goedkeuring wordt uitgewerkt tot een scenario. Het scenario wordt indien nodig aangevuld met een storyboard, hierdoor kunt u zich vooraf een goed beeld vormen van de te vervaardigen productie. Het productionele traject en de planning worden nauwkeurig op elkaar afgestemd, zodat uw productie zo kostenefficiënt als mogelijk wordt uitgevoerd.

 

Productie

Opnamen

De productionele uitvoering van het project wordt naadloos afgestemd op het beschikbare budget. Wij organiseren de benodigde draaidagen en regelen alles: cast en crew, locaties en studio's, props en rekwisieten, techniek, enzovoorts.​

Post-productie

​Afwerking

In de montage en geluidsnabewerking worden de beeld- en geluidsopnamen samengebracht tot één krachtige audiovisuele beleving. Waar nodig wordt de productie aangevuld met archiefmateriaal, animaties en visuele effecten, en voorzien van sound design, muziek en indien gewenst een voice-over en ondertiteling.

Distributie

Wij adviseren en helpen u met de distributie van uw video content via online en social media platformen en/of langs traditionele weg via televisie, cinema of fysieke dragers als Blu-ray.

Meer informatie?

Bedankt voor uw bericht. We nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel ons op 046 426 05 77

BEHIND THE SCENES

Het camerawerk is met veel gevoel voor drama en aansprekende details gedaan, en zorgt voor een goede dosering van de spanning (...) In de Vuurlinie brengt op een boeiende manier het werk van de brandweer voor het voetlicht.

Dagblad De Limburger

Er wordt een goed product geleverd, waar veel aanknopingspunten in zitten om over na te denken.

Stichting Maatschappij en Politie

Ik heb het scenario gelezen en vond het knap en zelfs ontroerend (...) Er is in de adviesgroep nogmaals grote tevredenheid uitgesproken. Proficiat!

Kees van Langeraad (NOS),

Commissioning Editor Riagg

bottom of page