top of page

Skil Multi Cutter

Commercial

Commercial voor Skil Europe ter promotie van de Skil Multi Cutter.
 
Skil heeft in meer dan 90 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Een reputatie die is gebaseerd op de verkoop van meer dan 130 miljoen gereedschappen, talrijke onderscheidingen in onafhankelijke (consumenten)testen en vele uitvindingen en octrooien.
 
In 1923 vond Edmond Michel de eerste elektrische zaag ter wereld uit. Samen met zijn zakenpartner Joseph Sullivan richtte hij het bedrijf Skilsaw Incorporate op. Dat betekende de start voor de ontwikkeling van een bijna onbeperkte reeks succesvolle elektrische handgereedschappen.
 
Skil weet beter dan wie ook dat het voor doe-het-zelf-klussen het belangrijkste is om deze eenvoudig en snel te klaren. En de taak van elektrische gereedschappen is om de klus eenvoudiger, en niet moeilijker en lastiger te maken. Naast dit alles heeft Skil zich altijd gericht op de ontwikkeling van intelligente producten die betaalbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Een filosofie die van Skil een van 's werelds meest toonaangevende merken elektrisch gereedschap heeft gemaakt.

Factlist

 

Titel:

Skil Multi Cutter
 
Genre:

Commercial
 
Concept:

Edge
 
Lengte:

25 seconden
 
Opdrachtgever:
Edge
Skil Europe

bottom of page