top of page

Skil Masters Professional Power tools

Marketing video

Marketing video voor Skil Europe ter promotie van de productlijn Skil Masters Professional Power Tools.
 
Skil heeft in meer dan 90 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Een reputatie die is gebaseerd op de verkoop van meer dan 130 miljoen gereedschappen, talrijke onderscheidingen in onafhankelijke (consumenten)testen en vele uitvindingen en octrooien.
 
In 1923 vond Edmond Michel de eerste elektrische zaag ter wereld uit. Samen met zijn zakenpartner Joseph Sullivan richtte hij het bedrijf Skilsaw Incorporate op. Dat betekende de start voor de ontwikkeling van een bijna onbeperkte reeks succesvolle elektrische handgereedschappen.
 
Skil weet beter dan wie ook dat het voor doe-het-zelf-klussen het belangrijkste is om deze eenvoudig en snel te klaren. En de taak van elektrische gereedschappen is om de klus eenvoudiger, en niet moeilijker en lastiger te maken. Naast dit alles heeft Skil zich altijd gericht op de ontwikkeling van intelligente producten die betaalbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Een filosofie die van Skil een van 's werelds meest toonaangevende merken elektrisch gereedschap heeft gemaakt.

Factlist

Titel:

Skil Masters Professional Power Tools
 
Genre:

Marketing video
 
Concept:

Skil Europe, Mosasaurusfilm
 
Lengte:

Diverse internationale versies
 
Opdrachtgever:

Skil Europe

bottom of page