top of page
Mosasaurusfilm banner 2022.jpg

A Storytelling Company

Kosten film en video: 1K, 10K, 100K?

Online Video

De budgetten van de meeste professionele online videoproducties bedragen een paar duizend euro met uitschieters naar boven (voor producties met meerdere opname- en montagedagen en/of grotere crews) en naar beneden (een eenvoudig interview).

De beste kwaliteit binnen elk budget

De kosten van een audiovisuele productie zijn afhankelijk van diverse factoren. Want elke productie is gebaseerd op een uniek idee dat eigen inhoudelijke eisen stelt ten aanzien van de productionele samenstelling: het benodigd aantal draaidagen, de locaties (in binnen- of buitenland), de gewenste techniek, de inzet van een kleine of een grote crew, de omvang van de cast, de soort en hoeveelheid kostuums, decors, enzovoorts. Elke inhoudelijke keuze kan worden uitgedrukt in valuta, soms ten voordele van het budget, soms ten nadele. Kortom, de gewenste inhoud dicteert het benodigde budget. Op basis van een inhoudelijke briefing kunnen wij u goed en snel een realistische prijsindicatie overleggen. Andersom kunnen we u ook helpen om de inhoud toe te schrijven naar een taakstellend werkbudget. Zo vinden we de optimale balans tussen de gewenste content enerzijds en uw investering anderzijds. De beste kwaliteit. Binnen elk budget.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie?

Bedankt voor uw bericht. We nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel ons op 046 426 05 77

BEHIND THE SCENES

Het camerawerk is met veel gevoel voor drama en aansprekende details gedaan, en zorgt voor een goede dosering van de spanning (...) In de Vuurlinie brengt op een boeiende manier het werk van de brandweer voor het voetlicht.

Dagblad De Limburger

Er wordt een goed product geleverd, waar veel aanknopingspunten in zitten om over na te denken.

Stichting Maatschappij en Politie

Ik heb het scenario gelezen en vond het knap en zelfs ontroerend (...) Er is in de adviesgroep nogmaals grote tevredenheid uitgesproken. Proficiat!

Kees van Langeraad (NOS), Commissioning Editor Riagg

bottom of page